Objave

Tako ponosni, da je bil letos na našem odru! 😁🤙 Čestitke EMKEJ!

Fotografija osebe Narodni dom Maribor.
Narodni dom Maribor

Večerova osebnost Štajerske je reper, ki smo ga letos gostili kar dvakrat! Prvič poleti na Festival Lent, nazadnje pa v zdaj že vsem znanem Awwwditoriju. 🔵🟢🟣

𝗖̌𝗲𝘀𝘁𝗶𝘁𝗸𝗲𝗲𝗲𝗲, EMKEJ! 😁🎉 Upamo, da se kmalu spet vidimo.

Fotko je posnel Dejan Bulut.

Pogrešali ga bomo.

Fotografija osebe Narodni dom Maribor.
Fotografija osebe Narodni dom Maribor.
Fotografija osebe Narodni dom Maribor.
Narodni dom Maribor

𝗣𝗿𝗲𝗱 𝗱𝗻𝗲𝘃𝗶 𝘀𝗲 𝗷𝗲 𝗽𝗼𝘀𝗹𝗼𝘃𝗶𝗹 𝗗𝗮𝗺𝗶𝗿 𝗞𝘂𝗸𝘂𝗿𝘂𝘇𝗼𝘃𝗶𝗰́, 𝗲𝗱𝗲𝗻 𝗶𝘇𝗺𝗲𝗱 𝗻𝗮𝗷𝗯𝗼𝗹𝗷𝘀̌𝗶𝗵 𝗵𝗿𝘃𝗮𝘀̌𝗸𝗶𝗵 𝗷𝗮𝘇𝘇𝗼𝘃𝘀𝗸𝗶𝗵 𝗸𝗶𝘁𝗮𝗿𝗶𝘀𝘁𝗼𝘃 𝗶𝗻 𝗱𝗼𝗯𝗶𝘁𝗻𝗶𝗸 𝘀̌𝘁𝗲𝘃𝗶𝗹𝗻𝗶𝗵 𝗴𝗹𝗮𝘀𝗯𝗲𝗻𝗶𝗵 𝗽𝗿𝗶𝘇𝗻𝗮𝗻𝗷.

V svoji bogati ...karieri je sodeloval z največjimi glasbenimi kitarskimi virtuozi današnjega časa, kot so Stochelo Rosenberg, Paul Schäfer, Raphaël Faÿs, Wawau Adler, Ludovic Beier, Yorgui Loeffler, Joscho Stephan, Robin Nolan, Angelo Debarre in Vlatko Stefanovski. Sodeloval je tudi z Zoranom Predinom, s katerim sta se srečala v njegovem Siscia jazz klubu, lani pa sta posnela »Zoran pjeva Arsena«, poklon Arsenu Dediću.

Bil je tudi organizator koncertov in pobudnik Siscia open jazz & blues festivala v domačem Sisku, s katerim se je mesto umestilo na svetovni zemljevid jazza in bluesa.

Navdušil nas je tako v Sodnem stolpu (Festival Lent, 2011) kot tudi na koncertu z Zoranom Predinom, ko smo ga lahko občudovali z njegovo zasedbo Damir Kukuruzović Django Group (Festival Lent, Vetrinjski dvor 2014).

Prikaži več
Fotografije
Videi
Spominjamo se letošnjega 32. Folkarta. KDO GA JE DOŽIVEL V ŽIVO? ☝️😁ROKE GOR! Video je posnel in obdelal Jure Bauman.
25
5
To je Festival Lent 2020! 🎆 Video produkcijo dela eden in edini, Jure Bauman.
19
3
Siddharta na Večerovem odru
206
8