Prenočišča

Potrebujete prenočišče v času festivala?


Priporočamo vam naslednja prenočišča:

Hostel Pekarna

Hostel Pekarna se nahaja neposredno ob robu Magdalenskega parka ter 5 minut od festivalskih prizorišč.
V hostlu, ki je v celoti prenovljen, sodobno zasnovan ter uvrščen v najvišjo kategorijo 5 modrih trikotnikov, nudijo namestitev v:
* 4-posteljnih sobah z lastnimi kopalnicami,
* 2- ali 4-posteljnih apartmajih ter
* 2- ali 1-posteljnih garsonjerah opremljenih z lastno kopalnico, kuhinjo ter TV.

Hostel je del Kulturnega centra Pekarna - kompleksa objektov, ki jih je za potrebe peke kruha za vojašnice na robu mesta na prelomu iz 19. v 20. stoletje zgradila Avstro-ogrska vojska. Skladno tradicijo goste vsako jutro pričakajo sveže pečene žemljice v sklopu brezplačnega zajtrka, ki je vključen pri vseh nočitvah.

V času Festivala Lent v Hostlu Pekarna nudijo izredni 10% popust na nočitve za vse obiskovalce festivala - popust lahko koristite preprosto z navedbo promocijske kode FL2020 ob rezervaciji oz. prijavi v hostel.

Ibis Styles Maribor City Center ***

Mestni hotel s tremi zvezdicami, ki leži sredi starega mestnega jedra Maribor (samo 5 minut od festivalskih prizorišč) in se ponaša z dolgoletno tradicijo, nudi udobno opremljene sobe in samopostrežne zajtrke.

Youth Hostel Uni

5 minut od festivalskih prizorišč, na odlični lokaciji v središču Maribora, v neposredni bližini številnih turističnih znamenitosti, restavracij, nakupovalnih in poslovnih središč.
Hostel Uni je bil nagrajen s 5 trikotniki - najvišjo kategorijo za hostle v Sloveniji. Recepcija in restavracija se nahajata v sosednjem hotelu.
Na voljo so 1-posteljne, 2-posteljne in 3-posteljne sobe z lastno kopalnico, z radiem in TV. 

Hotel Maribor****

V historičnem delu mesta vas na Glavnem trgu pričakuje Hotel Maribor. 11 visokokakovostnih apartmajev s pridihom in gostoljubnostjo butičnega hotela domuje v hiši z začetka 18. stoletja, kjer zgodbe iz preteklosti spajamo s sodobnim načinom bivanja.

Hotel City Maribor****

Hotel leži ob reki Dravi in je od središča mesta oddaljen le nekaj minut. Odlikujejo ga gostoljubje in mlado, ter profesionalno osebje, ki z veseljem naredi korak več za gosta. Hotel City Maribor**** vam je z 78 sobami na razpolago ali potujete poslovno ali z namenom ogleda mesta Maribor. V 5. nadstropju vas čaka odlična restavracija City Terasa s krasnim razgledom na reko Dravo in Pohorje, pod hotelom pa se nahaja lastna garažna hiša.
S svojim modernim pridihom, lokacijo v centru mesta, panoramsko teraso in gostoljubjem, smo idealna izbira za vas.

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava