Hitro. Hitreje. Razprodano. Festival Lent.

Samo danes smo napis razprodano nalepili na kar štiri dogodke! Zato je tukaj opomba, za koga in kaj si velja še pravočasno zagotoviti vstopnice.

Danes smo si napis podajali sem in tja štirikrat. Ja, da že sami komaj sledimo! Napis RAZPRODANO smo danes namreč prilepili pod kar dva koncerta na JazzLentu: za nocojšnji nastop Damirja Imamovića ter sobotno eksplozijo Nils Petter Molvær & Mino Cinelu: SulaMadiana! Ter še za dva: Lačni Franz in Elvis Jackson na Večerovem odru. Zatorej brž na splet ali k nam v informacijsko pisarno Narodnega doma. Ker kot vse kaže, bo vse razprodano. Vse bo (po)šlo. Bi radi še ujeli kakšen stand up v Vetrinjskem dvoru ali magijo kvalitete na JazzLentu? Brž po vstopnice!

Zadnji priložnosti za obisk JazzLenta

Z JazzLentom je takole: dolgo se čaka, nato se zgodi in zatem sledijo eno leto dolga vprašanja, kako je bilo. Kako? Nepozabno in spektakularno, kako pa naj bo! To je tradicija, to je kakovost! Zatorej, pozor, samo še za dva koncerta so na voljo vstopnice in oba sta greha vredna. Naša ekipa daje roko, nogo in glavo v ogenj, da bo četrtkov nastop Keïta – Brönnimann – Niggli spektakularen in nič manj kot to. Že naprej opozarjamo: težko bo ostati na stolih, ker ko se nasmeji Aly Keïta, se zmigajo vsaki boki. In čeprav nam gre vreme precej na roko, vseeno v petek pričakujemo vsaj en resen naliv: francosko tropsko nevihto The Bongo Hop.  Res, vse to bo v naših vrhuncih, videih, besedilih, slikah. Vredno! Ne odlašajte, JazzLent vedno na(d)gradi radovednost!

Večerov oder: razprodano

Ko smo danes dopoldne razprodali še zadnje vstopnice za našo drago Lidijo in Lačni Franz, je postalo jasno, da obstaja le še zadnja, zadnja, zadnja priložnost, da obiščete Večerov oder. In nedolgo zatem je ušla še zadnja priložnost, saj je tudi za Elvis Jacksonna sobotni večer, že zmanjkalo vstopnic. 

Bi se še smejali v Vetrinjskem? Le še dve priložnosti

Kdorkoli je odšel iz StandUpLenta iz Vetrinjskega dvora, se mu je smejalo še v službi naslednje jutro. Garantiramo! In ker vstopnice rade poidejo, opozarjamo na zadnji dve priložnosti: Aleksander Zadel bo v petek povedal, zakaj je oziroma ni samoumevno, da ravno mi nadrajsamo v iskanju popolnosti in se ravno nam trska vdre v tazadnjo, nato pa v soboto prihaja ultimativna SplickaScena, poldrugo uro trajajoč dalmatinski štiriglavi spektakel. Naprid, bili!

Ultimativna gostujoča izkušnja: Sodni Stolp

Ne bomo ravno zagotovili, da bo res, ampak kolikor vas poznamo, boste do zadnjega stola in molekule kisika napolnili Minoritsko cerkev v spektakularno nadkvalitetnem zaključku. Zvezdana Novaković Zven bo v petek pokazala, kaj je to avtentično multikulti ustvarjanje in to še preden bo ob njej nastopila komorna zasedba Mešanega pevskega zbora Grlenice, nato pa bo na najboljše zlate čase Sodnega stolpa in after partyjev v Minoritski cerkvi spomnil Duo Oba. Ni večjega heca kot takrat, kadar se s pihali vseh vrst spakuje Boštjanu Gombaču, zraven pa navihano brenkasto kolca Saša Olenjuk. To bo ultimativni pre-after party! Se vidimo.

Piše. Jaša Lorenčič